Mennyi időbe telik kitölteni a tesztet?


A teszt fél óra alatt kitölthető, viszont csak akkor vágj bele, ha van ennyi szabadidőd, amikor nyugodtan le tudsz ülni, mert a teszt kitöltését nem tudod félbehagyni és később folytatni, ha bezárod a weboldalt.

Megkaphatom e-mailben is a grafikont vagy csak személyesen lehet kiértékelni?

A grafikon olyan információkat is tartalmaz, ami ránézésre nem látható, mivel a pontok egymáshoz viszonyított helyzete is mutat bizonyos állapotokat, amit a teszt kiértékelő ismer. Előfordul hogy egyes személyiségjegyek nagyon alacsonyan vagy nagyon magasan vannak, de ez önmagában még nem ad elegendő információt, csak az ember kedvét veheti el.
Ezenkívül személyesen felteheted a kérdéseidet is, amik általában mindig vannak és információt kaphatsz arról, hogyan javíthatsz az eredményen vagy hogyan aknázhatsz ki még többet a képességeidből.

Mit tudok meg a tesztből?

A teszt egy 10 személyiség jegyből álló grafikont eredményez, ahol megtudhatod pl., mennyire vagy stabil, boldog, kiegyensúlyozott, aktív, felelősségteljes, stb... Mindez a saját véleményed magadról, nem pedig a kiértékelő véleménye rólad, ezt tükrözi a grafikon.

Mi történik a tesztkiértékelés után?

Bővebb információt kaphatsz arról mi az auditálás (lásd VIDEÓ menüpont), milyen képzéseken vehetsz részt, milyen könyveket olvashatsz a témában, így a képességeidet jobban ki tudod majd használni.