TUDD MEG MIT ÉRNEK A MUNKATÁRSAID!

SZERETNÉD TUDNI, HOGY A MEGFELELŐ POSZTOKON A MEGFELELŐ EMBEREK VANNAK-E?
ALKALMASAK A FELADATRA?
AZ ÚJ KOLLÉGA EL FOGJA LÁTNI A DOLGÁT?
VAJON KI A BAJKEVERŐ A CSAPATBÓL?
KI AZ, AKIRE PEDIG MINDIG SZÁMÍTHATSZ VEZETŐKÉNT?


  A CÉGEK számára történő felmérés a következőt tartalmazza:

1. Személyes kiértékelést a cég munkatársai vagy felvételre szánt munkatársai számára, mely során a kolléga megkapja saját személyiségteszt grafikonját. Kap egy személyes konzultációt, ahol tanácsadó részletesebben elmagyarázza a grafikont, tájékoztatást ad arról, mely területek vannak rendben, melyeken érdemes változtatni és melyek azok a területek, ahol sürgős segítség szükséges. Plusz hatékony megoldási javaslatot ezek kezelésére.

2. Személyes konzultáció a cégvezetővel, ügyvezetővel, mely során megkapja az adott munkatársak grafikonjait és egy átfogó tájékoztatást arról, hogy a munkatársai milyen állapotban vannak, megfelelő-e egy adott feladatkör betöltésére, illetve mivel lehet a személyt jobb állaptba hozni, hogy alkalmas legyen. Így a cégvezetőnek teljes képe lesz arról, milyen képességű emberekkel dolgozik együtt.

3. AJÁNDÉKKÉNT a cégvezető megkapja az 1. pontban említett konzultációt teljes egészében, ahol a saját képességeit, hiányosságait ő is letesztelheti és a tanácsadóval megtalálják a legmegfelelőbb megoldást a gyengébb területek javítására.

A kiértékelés ára személyenként 15.000 Ft + ÁFA
10 fő felett 10.000 Ft +ÁFA


AKCIÓ: MÁJUS 31-IG A CÉGEKNEK TÖRTÉNŐ KIÉRTÉKELÉSBŐL MINDEN EGYES SZEMÉLYNÉL 50 % KEDVEZMÉNY!


Kapcsolatfelvételhez és egyeztetéshez kattints IDE!